Home » Beiratkozás » Beiratkozás e-Ügyintézéssel

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Beiratkozás e-Ügyintézéssel

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hagyományos, személyes (papíralapú) beiratkozás mellett idén is lehetőség van e-Ügyintézés keretében történő beiratkozásra!

 

Személyes beiratkozás:

Időpontja:    2020. április … (Kormányhivatali döntés után tudjuk meg!)

  1. április …

Helye: Fóti Fáy András Általános Iskola titkársága

A bemutatandó illetve kitöltendő dokumentumokat megtalálják a Hívogató menüpont Beiratkozás szükséges dokumentumai c. résznél.

 

Beiratkozás e-Ügyintézéssel:

 

A folyamatot az https://eugyintezes.e-kreta.hu oldalon indíthatják el. Itt a Beiratkozás menüpont Beiratkozás általános iskolába – BÁI feliratra kattintva indítható el az ügyintézés.

Azok a szülők, akiknek gyermeke aktív tanulói jogviszonyban vannak iskolánkkal, az e-KRÉTA szülői felületén is kezdeményezhetik a kistestvér beíratását a @e-Ügyintézés menüpontból!

 

Időpontja:    2020. április (Kormányhivatali döntés után tudjuk meg!)

 

Fontos: e-Ügyintézéssel történő beiratkozás esetén is szükséges a személyes megjelenés a dokumentumok bemutatása miatt.

Közelgő események

Nincsenek közelgő események

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket:

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia