Home » Kakuk Zsoltné 1.b

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

Kakuk Zsoltné 1.b

28 éve vagyok a pedagógus pályán. Pályánk alappillére a szeretet, hiszen nélküle nem lehet nevelni, tanítani, sőt élni. Célom, hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni. Jelenleg matematikát, testnevelést, környezetismeretet és rajzot tanítok. Ezek a tantárgyak pontosan jelképezik az életszemléletemet. Racionális gondolkodás, mindennapos sportolás, a természet szeretete, és környezetünk védelme. Ezt szeretném átadni tanítványaimnak. A tanulási folyamat során az érzékelés és tapasztalás fontosságát szeretném hangsúlyozni sok játékkal és mozgással.      

„Magyarázd meg és elfelejtem. Mutasd meg és megjegyzem. De ha együtt csináljuk, meg is értem.” (Confucius)

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: