Home » Martin Lilla

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

Martin Lilla

Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen tanító szakán, angol műveltségi területen végeztem.
A Fáy András Általános Iskola pedagógusai közé tavaly csatlakoztam, ahol összetartó légkör fogadott, aminek köszönhetően könnyű volt a megismerkedés az iskola szokásaival és az osztályokkal is.
Jelenleg a 3. és 4. évfolyamon tanítok, a délutánokon pedig a napközis feladatokban veszek részt.

Tanítói pályámra hivatásként tekintek. Abban hiszek, hogy a gyerekekhez való szeretetteljes hozzáállás hatással van a mindennapjaikra és a jövőjükre is.

A tanításom során a differenciált központú, egyénre szabott tanítási módszert helyezem előtérbe.

Célom, hogy a gyerekek önállóvá váljanak, kezdeményezőkészségük és szociális felelősségtudatuk kialakuljon és erősödjön.

Egy új közösségnél az, az igazi kihívás, hogy a megismerkedés után hogyan tudom külön-külön, ugyanakkor mégis jól működő közösséggé formálni az osztályt.
A tanóráimon külön figyelmet fordítok a naprakész digitális ismereteim rendszeres alkalmazására, amelynek használata egyre inkább természetes lesz a felnövő generációknak.

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: