Home » Aktuális » SNI tagozat

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

SNI tagozat

Intézményünkben szegregált SNI tagozat működik két összevont osztályban. Osztályainkban érvényes szakértői véleménnyel, F70-es BNO kóddal rendelkező tanulók járhatnak. Jelenleg 16 tanulóval foglalkozunk speciális tanterv szerint.

A tanítás sni-s tankönyvekkel folyik, de a tanulók képességei szerint kiegészítjük ezeket más könyvekkel is.  A 7-8. évfolyamon heti két órában angol nyelv tanulására is van lehetőség, valamint a harmadik évfolyamtól informatikát is tanulnak heti egy órában.

A diákok integráltan vesznek részt az iskola életében, szinte minden programon részt veszünk. Ezen kívül rengeteg saját programunk is van. Tagozatunkon családias légkörben zajlik az élet, a tanulók egyéni képességeinek maximális figyelembe vételével. Habilitációs óráinkon lehetőség adódik a hiányzó készségek és képességek pótlására, fejlesztésére.

Bővebb felvilágosítást Kakuk Zsolt igazgató ad a 06-27-537-623-as telefonszámon.

Közelgő események

Nincsenek közelgő események

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket:

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia