Home » Hívogató » Elsős tanítók 2020-2021 » Gábor-Hegyi Zsuzsa

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Gábor-Hegyi Zsuzsa

Tanítói diplomámat 2001-ben szereztem a Jászberényi Tanítóképző Főiskolán vizuális nevelés műveltségterületen. 2002-ben osztálytanítói állást kaptam a Sashalmi Waldorf Iskolában, majd 2004-ben elvégeztem a Waldorf Tanári Szakot. 2010-től gyógypedagógiai iskolában kezdtem dolgozni, ahol enyhe és – középsúlyos értelmi fogyatékos gyerekeket tanítottam.

16 év pedagógia módszereit, tapasztalatait jelenlegi munkámba szívesen beépítem. Célom, hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni. Találják meg saját útjukat, nyissuk ki feléjük a világot. A „szív, kéz és fej” egyidejű nevelése, azaz a testi, lelki és szellemi adottságok fejlesztésére időt szánjunk.

Nem vagyunk egyformák. Kinek több, kinek kevesebb támogatás, segítségnyújtás szükséges. A gyógypedagógiából azokat a tapasztalatokat használom fel, amelyek a nevelésben az odafigyelést, az egymás iránti tiszteletadást és az elfogadást erősítik.

Olyan osztályközösség megteremtésére törekszem, ahol a gyermekek képességeik, tudásuk leginkább fejlődik, ahol a személyiségük kiteljesedhet. Mindezt sok mozgással, játékkal, mesével és zenével, élménypedagógiával.

„ Adni, adni, jó szót, mosolyt, bátorítást, hitet, de mindenek felett soha el nem múló szeretetet.”

(Goethe)

Közelgő események

Nincsenek közelgő események

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket:

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia