Home » Hívogató » Miért pont a Fáy

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Miért pont a Fáy

A modern, esztétikus környezet és a családias légkör miatt jól érzik magukat nálunk a gyerekek.
Kreatív, ötletgazdag a tanári kar, akik új elképzelésekkel, módszerekkel teszik hatékonyabbá az oktatást.
A XXI. század techikájával felszerelt Smart okos teremben táblagépek is segítik a tananyag elsajátítását.
A kéttanítós modellnek köszönhetően mindkét tanító nénivel együtt lehetnek szakórákon, napközis foglakozásokon és a szabadidejükben is az alsósok.
Az alapkészségek fejlesztésén kívül elsődleges célunk a tehetséggondozás alsó- és felső tagozaton egyaránt.
Magas színvonalú angol nyelv oktatás már 1. osztálytól heti 2 órában, 4. osztálytól kezdve a tehetséges tanulók heti 4 órában, majd 5. osztálytól heti 5 órában haladnak tovább. 6. osztályban lehetőség nyílik a Junior nyelvvizsga letételére, amit 7-8. osztályban államilag elismert alap és középfokú nyelvvizsgával lehet tovább fejleszteni.
A tanulásmódszertan tantárgy keretén belül megtanítjuk tanulni a gyerekeket, fejlesztjük a koncentrációs képességüket, memóriájukat.
Fejlesztő pedagógusaink személyre szabottan foglalkoznak a tanulási nehézségekkel, magatartási zavarral küzdő gyerekekkel.
Az egészséges életre nevelést változatosan valósítjuk meg. Testnevelés órák keretében lehetőség nyílik úszásra, lovaglásra és korcsolyázásra is.
Délutánonként tanítványaink kedvükre sportolhatnak Diák Sportegyesületünk szakosztályaiban.
Az alábbi programokkal színesítjük diákjaink mindennapjait: Fáy-nap, Családi nap, farsang, Olvasás éjszakája, színház- és mozilátogatások, kézműves foglakozások, kirándulások, Múzeumi nap, DÖK nap, stb.

Közelgő események

Nincsenek közelgő események

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket:

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia