Home » Hívogató » Szülői szemmel

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Szülői szemmel

„Azért választottuk a Fáy sulit, mert kulturált modern, tágas épületben tanulhatnak a gyerekek.
Lehetőséget kapnak a gyerekek a modern eszközök használatára tanulás során.
Fontos az idegen nyelv oktatása már első osztályos kortól.
Remek lehetőséget nyújt az iskolai tornacsarnok a különböző sport tevékenységeket illetően.

Már az első osztályt is a Fáy-ban kezdtük,s most negyedikben is úgy gondoljuk, hogy jól döntöttünk. Kiváló tanárok mellett és egy jól felszerelt, modern iskolában tudhatjuk a gyermekünket.
A magas színvonalú oktatás mellett, lehetősége van számos külön foglalkozásra is, ami fő szempont volt nálunk.
A legfontosabb azonban, hogy alsóban végig olyan tanáraik voltak, akik mellett szeretettel, türelemmel és kemény munkával egy pindur ragaszkodó óvodásból mára egy lassan felsős, okos, talpraesett gyermek vált.

Miért jó, hogy a gyermekeim a Fáy suliba járnak? Írhatnék itt most a modern épületről, a nagy udvarról, a rengeteg sportolási lehetőségről, az angol nyelv tanításáról stb. Ezek persze mind fontosak, de számomra a legmeggyőzőbb, hogy jókedvűen indulunk el minden reggel.
Szeretnek iskolába járni, mert fantasztikus tanító nénik tanítják őket, akik mindenkiből próbálják kihozni a legjobbat, rengeteg barátot szereztek, akikkel boldogan találkoznak nap mint nap. ”

Közelgő események

Nincsenek közelgő események

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket:

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia