Home »

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

VII. FÁY OviLIMPIA

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 08/03/2019 - 31/08/2019
00:00

Kategóriák


2019. március 3-án került megrendezésre, immár 7. alkalommal a FÁY OviLIMPIA.
Ezen a programon a város nagycsoportos óvodásai, közel 210 gyermek vett részt. A játékos sportverseny az ünnepélyes megnyitóval, az Olimpiai láng behozatalával, és az olimpiai eskütétellel vette kezdetét. A jó hangulatot a Palota Dance SE. akrobatikus rock and roll bemutatója alapozta meg. A közös bemelegítés után sor- és váltóversenyek következtek. Az ovisok nagyon ügyesen teljesítették a különböző feladatokat. Az olimpiai váltófutás méltó befejezése volt a nagyszerű versengésnek. A KreaDance tánccsoport bemutatója nagy sikert aratott az ovisok és kísérőik körében. A verseny végén minden kis sportoló érem díjazásban részesült.
Köszönjük a szervezésben és a lebonyolításban részt vevő kollégák és diákok segítségét!

Az eseményen az alábbi óvodák vettek részt:
– Száz Juhocska Református óvoda Bárányka csoport
– Gondviselés óvoda
– Apponyi Franciska óvoda: Maci, Őzike, Fecske csoport
– Manó Tanoda: Pillangó, Mókus csoport
– Fóti Boglárka óvoda: Maci, Mókus, Méhecske, Gomba, Pillangó, Süni és Nyuszi csoport

Fót, 2019. 03. 03.

Vidovicsné Balázs Ágnes

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: