Home »

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

Angol Nyelvi Szépkiejtési Verseny

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 18/02/2019 - 30/06/2019
00:00

Kategóriák


Írta: Ujszászi Beatrix

2019.február 18-án, hétfőn rendeztük az Angol Nyelvi Szépkiejtési Verseny iskolai fordulóját. Idén immár harmadik alkalommal gyűltek össze alsó tagozatos kisdiákok. Összesen 37 tanuló versenyzett az 1-2.osztályos és a 3-4.osztályos kategóriákban. Kategóriánként az 1-3.helyezett képviselheti iskolánkat a tavaszi járási fordulóban. Szívből gratulálunk a résztvevőknek, a továbbjutóknak és a felkészítő tanároknak!

1-2.osztály:

I. helyezett: Bukovinszky Adél ( 2.c)

II. helyezett: Volánszki Dilara ( 2.c)

III. helyezett: Tari Eszter (2.a) és Hegedűs Flóra (1.b)

3-4.osztály:

I. helyezett: Rónai Eszter (4.a)

II. helyezett: Dominá Rozina (4.a)

III. helyezett: Szabó Ambrus (3.a) és Pigniczki Hanna (3.b)

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: