Home »

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

Pályaorientációs nap

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 01/01/2020 - 21/06/2020
00:00

Kategóriák


December 7-én az egész iskolát a pályaválasztás, érdekes foglalkozások, kvízek, játékok, bemutatók tartották lázban.

Alsó tagozatos diákjaink lelkesen öltötték magukra a munkaruhákat és játszottak el a jövő gondolatával.

A felső tagozatos gyerekek figyelmét már tudatosan a továbbtanulás felé terelték a kínálkozó feladatok és előadások. Találkozhattak különböző iskolák vezetőivel vagy képviselőivel. Köszönjük Kauderszné Madarász Zsuzsannának, a fóti Népművészeti Gimnázium igazgatónőjének, a BGSZC Varga István Kereskedelmi, Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskola képviselőjének a tájékoztatót. Ellátogatott iskolánkba régi diákunk Sávolyi Roland is, aki jelenlegi iskolájának, a Bólyai János Műszaki Szakgimnázium tagozatairól tartott előadást.

Ezt a kellemes, izgalmas ámde nagyon hasznos délelőttöt Deákvarga Kinga tanárnőnek köszönjük!

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: