Home »

Kréta e-napló

e-ügyintézés

KÖNYVTÁR

Jelen vagyunk a jövőben

Névadónk: Fáy András


Péceli Fáy András (Kohány, Zemplén vármegye, 1786. május 30. – Pest, 1864. július 26.) író, politikus és nemzetgazda, a magyar reformkor irodalmi és társadalmi mozgalmainak egyik legtevékenyebb alakja. Mikszáth Kálmán egyik Fáy Andrásról szóló írásában írta: ha nem Széchenyit illetné „a legnagyobb magyar” jelző, akkor ez Fáy Andrásnak járna ki, és ha nem Deák Ferenc volna a „haza bölcse”, akkor Fáy Andrást illetné ez a cím; így azonban csupán „a nemzet mindenese”.

forrás:wikipedia

Fáy-siker az első tankerületi angolversenyen

Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 05/12/2018 - 30/06/2019
00:00

Kategóriák


2018. december 5-én került sor első ízben a Fóti Népművészeti Szakgimnázium és Gimnáziumban a „Hungary and the Hungarians” című angol nyelvi versenyre. A Siptár Sára, Csapó Levente és Geőcze Oszkár (8.a) által alkotott csapat második helyezést ért el a kétfordulós megmérettetésben. A Dunakeszi Tankerületi Központhoz tartozó általános iskolák 7-8. osztályos és a középiskolák 9-10. évfolyamára járó diákok számára meghirdetett versenyre Deákvarga Kinga tanárnő készítette fel és kísérte el a csapatot.

Gratulálunk a szép sikerhez!

Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt, mint az intézményünk honlapját megtekintő érdeklődőt. Olyan információkat találhat itt, melyek sokat segítenek Önnek a tájékozódásban, sokrétű tevékenységet folytató intézményünk megismerésében. Pedagógusaink tapasztalata, felkészültsége valamint intézményeink jó tárgyi feltételei mind azt a célt szolgálják, hogy a ránk bízott gyermekek képességeiknek megfelelő oktatásban részesüljenek.

Véleményem a FAYSULI weboldalról

Véleménye fontos számunkra. Célunk, hogy minél jobban megismerjük weboldalunkkal kapcsolatos véleményét és ennek megfelelően fejlesszük tovább weboldalunkat, javaslatai alapján. Kérjük írjon véleményeket esetleg ötleteket: